Založ si blog

Gorily v hm. .

Tak vidím, že nie som sám komu napadlo prirovnanie k známemu filmu. Dnes som druhýkrát dočítal prepisy Gorily a ani na druhýkrát to nemôžem rozdýchať. Jednoducho som vnútorne nastavený tak, že nedokážem pochopiť konanie ľudí ktorí sa stretávajú v konšpiračnom byte a ktorí sú následne zapletený do toho klbka obchodov, úplatkov, provízií…rozkrádania majetku na ktorého vytvorení sa nikto z nich nepodieľal. Proste ak by pán finančník vytvoril firmu a následne ju speňažil prostredníctvom nejakej nastrčenej osoby len kvôli maximalizovaní svojho zisku a nešlo by to priamo, dobre je to jeho majektoj nech si s ním nakladá ako chce . Relatívne v rámci zákonných možností. V prípadoch opísaných v dokumente gorila však táto základná pointa chýba. A to už je zjavne konanie v rozpore nie len s morálnym nastavením bežného človeka, toto je psychopatické a manipulatívne konanie. Je tu ešte paralela s jedným americkým filmom v ktorom zaznie od hrdinu otázka položená ropnému magnátovi ( Aljaška v plameňoch ) : Koľko je dosť ? Koľko peňazí je dosť….?

Tak koľko páni a dámy spomínaní ako účastníci „sprisahania“ s cieľom napchať si vrecká peniazmi ( zdrojmi ) z majetku Slovenskej republiky okrádaním spoluobčanov ? Kedy budete mať dosť ? Koľko percent HDP Vám bude stačiťna to aby ste všetci mali dosť pozemkov, domov, víl, chát, aút, jácht a exotických dovoleniek, plastických operácií ? Kedy si poviete ja už mám nahrabané dosť už viac nepotrebujem okrádať spoločnosť už mám zabepečené všetky deti, vnúčence a pravnúčence !

To sme chceli, nie to VY ste chceli aby sa dolár stala alfou a omegou Vášho žitia ! Kokainové večierky, escortné dievčaté, luxusné dovolenky ! Za akú cenu ? Strata integrity so spoločnosťou avšak status politika, celebrity, člena VIP, či high society.

Za cenu úplného popretia človečenstva, ktoré je však pôvodne zakorenené v každej ľudskej bytosti. Ide len o tú cestu ktorú si človek v živote vyberie. Cestu človeka, alebo cestu ….

Dnes ako aj posledné dni stále dookola počúvam tie ist otázky a tie isté odpovede o tejto kauze. Účastníci kauzy ju popierajú

pretože nie svedomie majú čisté ale musia zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať pretože len tak je šanca, že sa s toho vymania. A tí čo v nej spomínaní nie sú bohorovne kážu, že budú trvať na vyšetrení. Hoď kameňom kto si bez viny páni s politiky, prostredia lobingu, finančných skupín zbrojárskych firiem !!! Kto z Vás je bez viny? Koľko goríl ešte drieme v hmle ?

A bežný človek ? Prečo sedíš doma pred TV a pozeráš Sultána, Panelák, Hoď svišťom a Zita na krku ? Všetci čo ste v Paneláku veď sa to týka priamo Vašich životov ! Kedy sa zbavíte týchto sultánov ktorý sa skrývajú za pláštik demokracie a visia Vám na krku kedy do nich hodíte nie svišťom, ale príkazom na zadržanie ?! Tak len bumbaj človek, spinkaj ďalej, lebo sám si tvoríš svoj svet. A ak Ti nevadí, kto Ti vládne, potom Ti už niet záchrany.

Prečo nie si človek na Námestí okresného či krajského mesta a neštrngáš kľúčami ? Prečo nie si na námestí a nedržíš rukách transparent : Choďte domov ! alebo Zastavte rozkrádanie ! To naozaj dokáže vyžiť z tých 450 – 550 eur, ktoré Ti milosrdne nechajú, aby si bol schopný prežiť  4 ročné volebne obdobie ?

P.S. Asi to chce viac než len vybíjať sa v neplodných diskusiách na Internete, asi to chce … odvahu a tú je potrebné nájsť !

 

DSS a negarantované fondy

10.06.2013

Tak a máme tu ďalší humbug na občanov. Ako každý uvedomelý občan som si pred rokmi nechal „poradiť“ a prihlásil som sa do DSS AEGON. Keďže to má byť pre nás výhodné. Nedá mi dôchodok štát, tak si ho nasporím…..A ďalej to už pozná každý. Čo je ale v tom našom, Slovenskom, kvázi úžasnom systéme sporenia na dôchodok, je novinka, ktorú spustili [...]

Pre občana

11.03.2012

Tak a máme pár hodín po voľbách ! Už je rozhodnuté. Prečo to dopadlo takto ? Pretože my sme takí, a sme aj onakí, sme ľudia a nikdy sa nepoučíme z vlastnej hlúposti. Nie nemyslím si víťazstvo Smeru je zlé, Ja som ich nevolil. Nemyslím si že 1,1 milióna ľudí sú hlupáci ako to čítam v rôznych príspevkoch. Je to proste obraz toho kam sme sa dostali. Kam sme sa [...]

Presluhujúci

27.02.2012

Tak sa nám vyfarbil pán predseda…Nuž čo. Ak ešte niekto pochyboval, tak už nemusí. A ak ešte stále niekto verí, tak nie je normálny. Lebo Richard naozaj nie je božský a teda, až takú dôveru si nezaslúži. Ale poďme poporiadku. Prečo vznikla strana SaS ? No, lebo nie sme slobodný a solidárny.Nikto sa nestará o práva LGTB,nikto si nemôže slobodne pofajčiť gandžu a [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

pasha

Veď uvidíme o čom všetkom bude tento blog...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 19017x
Priemerná čítanosť článkov: 2377x

Autor blogu

Kategórie