Založ si blog

Presluhujúci

Tak sa nám vyfarbil pán predseda…Nuž čo. Ak ešte niekto pochyboval, tak už nemusí. A ak ešte stále niekto verí, tak nie je normálny. Lebo Richard naozaj nie je božský a teda, až takú dôveru si nezaslúži. Ale poďme poporiadku.

Prečo vznikla strana SaS ? No, lebo nie sme slobodný a solidárny.Nikto sa nestará o práva LGTB,nikto si nemôže slobodne pofajčiť gandžu a hlavne no predsa ten odvodový bonus!  A hlavne je potrebné zmeniť politickú kultúru !

Sloboda podľa SaS  je keď tajné služby odpočúvajú ľudí, ktorí na Vás niečo vedia. A ak ešte nevedia,aj tak ich musíme odpočúvať, čo ak na niečo prídu ?!

Sloboda je ak môžem podnikať na štátnom za štátne, ale zisky sú už v súkromných rukách (vymyslené školenia, semináre, zákazky z priamym zadaním). Sloboda je odbrbávať na poistnom a na daniach, ale len ak sa to týka mňa a Jozefa a našich.

Sloboda je keď môžem v parlamente, alebo v telke každému, kto má iný názor povedať aký je to úbožiak. Sloboda je proste ak si robím čo chcem, pretože som niekto viac ako ten hnoj čo ma zvolil.

Solidarita podľa SaS ? Áno, to je najväčší gól v Richardovom podaní. Rovná daň totiž ochudobnila strednú vrstvu, sociálne odkázané skupiny uvrhla do ešte väčšej biedy  a profituje z nej len vysokoprijímová skupina !

Ako je to možné ? No jednoducho. Príjmy do rozpočtu sa nezvýšili, čierna  a ani sivá ekonomika nezmizla, a ani firmy neprestali okrádať na daňových podvodoch (odpočty DPH). Dokonca narastá počet firiem založených v daňových rajoch, ale rádovo po stovkách každoročne ! Nuž naozaj je potrebné túto skupinu ešte odbremeniť. Nech neplatia ani odvody, načo veď my stredná vrstva ( už neexistujúca ) to z našich odvodov utiahneme. Pretože celý odvodový bonus je len o prenesení záťaže z jednej skupiny na druhý. Neviem o tom že Richard by patril práve k strednej vrstve a určite nie ani Jozef – ktorý to mal na starosti.

Solidarita je, keď ľudom, ktorý reálne nemajú šancu sa zamestnať, pretože MPSVR nie je schopné zabezpečiť ani kontinuitu vo vydávaní živnostenských povolení, sa znížia príspevky na polovicu, prípadne niektoré sa úplne zrušia.Pretože Richarda nezaujíma ako vytvárať pracovné miesta a samozamestnávanie je momentálne zastavené a bez prostriedkov a elementárnych pravidiel.  Solidarita je ak Jozef navrhne 55,4 tisíc eur ako odmenu pánu riaditeľovi SP za rok práce, ktorá pozostávala napr. aj z toho že nemocnice dostali exekučné príkazy, akoby nemali dosť starostí s požiadavkami na zvýšenie platov všetkých zamestnancov an bloc. A ešte sa čudujú, že ľudia z príjmom 300- 400 eur sa na nich hnevajú. Veď je rovnosť príležitostí, hocikto môže byť riaditeľom SP !

V programe sľúbili členovia SaS vyriešiť problematiku registrovaných partnerstiev. Pred voľbami výborný ťah, pretože Richard tak získal niekoľko tisíc preferenčných hlasov od dosť početnej komunity, ktorá je dlhodobo nevypočutá. Inak prepáčte, ale ešte dlho bude, pretože naozaj ani jeden politik dokonca ani superman Richard nemá skutočný záujem toto riešiť. Nenahovárajme si  !

Čo sa týka marihuany je to detto, ako s inak orientovanými, akurát tu sú obeťou manipulácie prvovoliči. Ľudkovia od 18 do 27 rokov. Richard totiž má v paži a usmieva sa !

No a nakoniec tá kultúra v politike. Pretvárka, lož, manipulácia, demagógia, a populizmus sú najmarkantnejšou črtou politiky Richarda a jeho verných. Fico  mu už pred rokom nesiahal ani po päty.

Je smiešne, ak niekto vyzýva lídra najzhnitejšej strany, ktorá zneužívaním postavenia vlastných členiek strany nemá obdobu, na odstúpenie, pričom pri vlastnom pochybení toto bohorovne odmieta.

Je smiešne, ak niekto, kto chodil k pánovi podnikateľovi častejšie ako ku koaličným partnerom, sa teraz od neho dištancuje. O čo je lepší ako pán z ornitologických zoznamov ?

Je smiešne, ak niekto do očí pani premiérku ubezpečuje o svojej oddanosti a za chrbtom, jej podráža nohy.  A nakoniec ju poníži priamo v parlamente. Áno, nechal ju prosiť a vzápätí jej tú dýku, ktorou jej neustále šteklil chrbát aj do chrbta vrazil.

Je smiešne, ak niekto predsedovi európskeho parlamentu vmetie do tváre, že nie je „kompetentný“ robiť politiku, pretože nebol zvolený takým počtom voličov ako ON – Richard. Pán Schultz bol zrejme v politike, keď sa ešte Richard len pokúšal dokončiť niektorú zo svojich škôl. Veď Schultz musel byť najprv zvolený v krajinskom parlamente, možno aj v spolkovom a až potom sa dostal do európskeho.Pričom počet odovzdaných hlasov tomuto človeku len v jedných voľbách musel byť násobkom hlasov, ktoré dostal Richard už vyššie spomínaným podvodom na svojich voličoch.

Čo je ešte smiešne na Richardovi ?

Diletantské pôsobenie na poste predsedu parlamentu, Socha Svätopluka, Platy poslancov – výpočet, ktorým nenápadne zvýšil ( takmer ) platy poslancov, Presklenná knižnica v parlamente, dovolenka pri mori počas kreovania vládneho programu, spôsoby pri komunikácii s diplomatmi, alibizmus pri Sasanke, Liberálny dom a jeho financovanie, vybabranie s Igorom Matovičom a jeho Obyčajnými ľudmi ….a určite sa do 10 marca ešte tento kreatívny šašo  prejaví.

Je naozaj pravdivý výrok klasika : Niektorý politici presluhujú už po roku a pol !

 

Tak hor sa sveta liberáli, tak hor sa mamonom mučený, už nášmu svetu dolár žiari, my pri ňom nie sme posledný !

 

 

 

DSS a negarantované fondy

10.06.2013

Tak a máme tu ďalší humbug na občanov. Ako každý uvedomelý občan som si pred rokmi nechal „poradiť“ a prihlásil som sa do DSS AEGON. Keďže to má byť pre nás výhodné. Nedá mi dôchodok štát, tak si ho nasporím…..A ďalej to už pozná každý. Čo je ale v tom našom, Slovenskom, kvázi úžasnom systéme sporenia na dôchodok, je novinka, ktorú spustili [...]

Pre občana

11.03.2012

Tak a máme pár hodín po voľbách ! Už je rozhodnuté. Prečo to dopadlo takto ? Pretože my sme takí, a sme aj onakí, sme ľudia a nikdy sa nepoučíme z vlastnej hlúposti. Nie nemyslím si víťazstvo Smeru je zlé, Ja som ich nevolil. Nemyslím si že 1,1 milióna ľudí sú hlupáci ako to čítam v rôznych príspevkoch. Je to proste obraz toho kam sme sa dostali. Kam sme sa [...]

Prvý krok

01.02.2012

V piatok sa to dúfam začne. Po celom Slovensku. V piatok je šanca, začať meniť systém, ktorý nám nevyhovuje. V piatok môžeme ukázať gorilám, že nastal čas ich odchodu. Ak tak neurobia sami a dobrovoľne, dá sa to urobiť aj inak. Dúfam že piatok neostane visieť vo vzduchu. Je to prvý krok. Ľudia sú schopní realizovať zmeny zdola. Sme schopní zrušiť systém, ktorý nie [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

pasha

Veď uvidíme o čom všetkom bude tento blog...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 19057x
Priemerná čítanosť článkov: 2382x

Autor blogu

Kategórie