Založ si blog

Ale, ale pán Bugár. ..

V závere tohto pracovného týždňa som zachytil viacero podivných správ vypovedajúcich o zjavnom rozhodení niektorých politikov. Nervozita na nich vplýva až do takej miery, že ich občan prípadný volič by mal zbystriť pozornosť.

Najprv teda pán Bugár. Mal vyhlásiť, že v prípade, že sa strana Obyčajných ľudí dostane do parlamentu nebude možné zostaviť pravicovú vládu.Tušíte iste, že ľavicovú v takom prípade bude oveľa ľahšie.

Ale, ale pán Bugár Ja sa teda pýtam, ak sa do parlamentu dostane strana pani Mojsejovej, viete si predstaviť jej pôsobenie v koalícii s pravicovými stranami ?

Pán Matovič nech robí čokoľvek a akokoľvek, má rovnoprávne postavenie resp. jeho strana ako Most- Híd. Aj ja nesúhlasím s viacerými jeho vyhláseniami, ale takéto vyhlásenia u Vás pán Bugár sú naozaj neobvyklé.

Neodpustím si poznámku aj k strane pána Matoviča, pretože sa mi zdá, že práve z titulu ako postavili kandidátku Obyčajný ľudia, majú ostatní pravicový politici oprávnené obavu z tejto novej strany, ktorá však podľa môjho názoru len nahradí strany ANO, SaS v smutnom panoptiku strán na jedno použitie. Ale určite postavili kandidátku na oveľa vyššej kvalitatívnej úrovni, ako napr. Hnutie 99 perc., ktoré bohužiaľ svojou kandidátkou nemá šancu dostať sa do parlamentu a niečo zmeniť. Pán Matovič sa inšpiroval pánom Bugárom, ktorý taktiež v súčasnom období do svojej kandidátnej listiny zaradil takmer všetky menšiny a dokonca aj ľudí, ktorých pozná cudzinecká polícia.

Druhým politikom, ktorý ma prekvapil svojím výrokom je pani Radičová a dúfam, že už v žiadnom ďalšom článku nebudem musieť siahnuť na jej výrok. Pretože ma to neteší. Vyhlásila vraj, že lekári by podľa jej názoru mali vymeniť vedenie odborov LOZ. Prepáčte mi to, ale odmyslime si prosím osobu kontroverzného predsedu LOZ a pozrime sa na vec nestranne. Vy by ste vymenili šéfa, ktorý Vám zabezpečil zvýšenie platu a zlepšenie pracovných podmienok ? To nemohlo byť predsa myslené vážne. Toto nemôže vyprodukovať osoba riadiaca štát. Verím, že už je unavená v rámci tlaku, ktorý na ňu ako premiérku je neustále vyvíjaný.

Ak by sme sa totiž mali riadiť takouto logikou veci. Vyzývam predsedov politických strán a politikov na ministerstvách a v parlamente, ktorí akýmkoľvek  dokázateľným spôsobom poškodili štát či už ekonomicky, alebo politicky, aby opustili politiku a prešli do normálneho života, to znamená začali sa živiť sami. Prácou alebo podnikaním. Vyzývam členov týchto strán, aby vymenili vedenia týchto politických strán pretože už narobili škody dosť.

Tak čo je to fér hra ?

Posledná poznámka : všimnite si prosím aj presuny niektorých ľudí, ktorí pravidelne obmieňajú stranícke tričká podľa toho, aký je predpoklad zvoliteľnosti tej, ktorej strany. O tom, že vôbec členovia strany takéhoto špekulanta medzi seba zoberú vypovedá samoosebe o kvalite takejto politickej strany.

 

DSS a negarantované fondy

10.06.2013

Tak a máme tu ďalší humbug na občanov. Ako každý uvedomelý občan som si pred rokmi nechal „poradiť“ a prihlásil som sa do DSS AEGON. Keďže to má byť pre nás výhodné. Nedá mi dôchodok štát, tak si ho nasporím…..A ďalej to už pozná každý. Čo je ale v tom našom, Slovenskom, kvázi úžasnom systéme sporenia na dôchodok, je novinka, ktorú spustili [...]

Pre občana

11.03.2012

Tak a máme pár hodín po voľbách ! Už je rozhodnuté. Prečo to dopadlo takto ? Pretože my sme takí, a sme aj onakí, sme ľudia a nikdy sa nepoučíme z vlastnej hlúposti. Nie nemyslím si víťazstvo Smeru je zlé, Ja som ich nevolil. Nemyslím si že 1,1 milióna ľudí sú hlupáci ako to čítam v rôznych príspevkoch. Je to proste obraz toho kam sme sa dostali. Kam sme sa [...]

Presluhujúci

27.02.2012

Tak sa nám vyfarbil pán predseda…Nuž čo. Ak ešte niekto pochyboval, tak už nemusí. A ak ešte stále niekto verí, tak nie je normálny. Lebo Richard naozaj nie je božský a teda, až takú dôveru si nezaslúži. Ale poďme poporiadku. Prečo vznikla strana SaS ? No, lebo nie sme slobodný a solidárny.Nikto sa nestará o práva LGTB,nikto si nemôže slobodne pofajčiť gandžu a [...]

Jaroslav Haščák

Haščákov advokát reagoval na nové obvinenie v kauze Gorila

19.03.2024 14:50

Finančník čelí ďalšiemu obvineniu v kauze Gorila.

Hong Kong

Hongkonský parlament jednohlasne prijal nový zákon o národnej bezpečnosti

19.03.2024 14:40

Nový zákon udeľuje tresty za trestné činy rozdelené do piatich kategórií.

Liptovský Mikuláš odchyt medveď

Nebezpečného medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, by mali odchytiť v utorok

19.03.2024 14:29

Mestská polícia žiada verejnosť, aby sa poobede a večer nezdržiavala v lokalite starej cesty medzi Iľanovom a Závažnou Porubou.

Copacabana

Brazílske mestá sa smažia, v Riu padol rekord. Ľudia zo Sao Paula utekali k moru

19.03.2024 13:43, aktualizované: 14:24

Najhoršia situácia je v chudobných štvrtiach, kde nie je žiadna zeleň.

pasha

Veď uvidíme o čom všetkom bude tento blog...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 19019x
Priemerná čítanosť článkov: 2377x

Autor blogu

Kategórie